Kundtjänst

KUNDTJÄNST
Varmt Välkommen till Ecoholics!

Ecoholics erbjuder ekologiska skönhetsprodukter av hög kvalitet, fria från skadliga kemikalier och tillsatser. Noga utvalt för dig och miljön. 

Det är enkelt och tryggt att handa hos Ecoholics. För oss är det viktigaste att du känner dig nöjd. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd, kontakta oss så hjälper vi dig på allra bästa sätt.

KONTAKT
service@ecoholics.se

SNABBT om Ecoholics.se

  • Alla priser är inklusive 25 % moms.
  • Posten levererar dina varor inom 1-3 arbetsdagar.
  • Vi erbjuder alltid Fraktfritt inom Sverige vid köp över 500 kr. Vid beställningar under 500 kr så tillkommer en fraktkostnad på 49 kr.
  • Betalning sker via Klarna. Du väljer att betala med Visa och Mastercard, Internetbank, faktura och delbetalning.
  • Öppet köp i 30 dagar.
  • Kontakt: service@ecoholics.se
  • Öppettider: Butiken är öppen dygnet runt 00.00-24.00
  • Öppettider: Kundtjänst har telefontid 09.00-20.00 vardagar och 09.00–17.00 helger.

PRISER
Alla priser är inklusive moms, 25 %. Vi tar inte ut några expeditionsavgifter eller andra avgifter. Fraktkostnaden finns specificerad som en egen post.

LEVERANS OCH FRAKT
Vi lagerför samtliga produkter i vårt sortiment. Du får dina varor inom 1-3 arbetsdagar efter det att vi fått din beställning.

Vi erbjuder fri frakt inom Sverige vid beställningar över 500 kr, vid beställningar under 500 kr så tillkommer en fraktkostnad på 49 kr.

Ecoholics samverkar med Posten. Små försändelser får du direkt i brevlådan, större försändelser hämtas vid Postens ombud.

BETALNING
Ecoholics samverkar med Klarna, som erbjuder enkla, trygga betalningslösningar. Du väljer att betala med Visa och Mastercard, Internetbank, faktura och delbetalning.

Beroende på om du tidigare är kund hos Klarna eller ny som kund, får du ange olika uppgifter. Ofta räcker det med att ange e-postadress. Är du ny hos Klarna uppger du fullständiga personuppgifter.

I kassan väljer du något av följande betalningssätt:
Faktura, (0 kr i avgift)
Delbetalning från 50 kr per månad
Visa och Mastercard kortbetalning
Internetbank

Genom att klicka på "Slutför köp" godkänner du Klarnas villkor och Ecoholics köpvillkor.

Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos klarna.se. För information om din betalning kontakta Klarnas kundservice.

ORDERBEKRÄFTELSE/KVITTO
När du gjort din beställning, får du din orderbekräftelse till din e-postadress. Tillsammans med dina varor får du sedan en följesedel som är ditt kvitto.

ÅNGERRÄTT & REKLAMATION
Öppet Köp
Vi lämnar öppet köp i 30 dagar och accepterar retur mot full återbetalning av varan exklusive fraktkostnaden. För att åberopa öppet köp får produkten ej vara öppnad, använd eller förstörd. Returfrakten står du som kund för. Kontakta alltid service@ecoholics.se innan du sänder tillbaka en vara.

RETUR
Vi strävar alltid efter att erbjuda en så snabb och korrekt leverans som möjligt. Skulle det ändå uppstå ett fel med din leverans så kontaktar oss direkt via service@ecoholics.se

Efter godkänt returärende så skickar du varorna tillsammans med ordernummer till:

Ecoholics.se
Apelvretsvägen 36
136 72 Vendelsö

OUTHÄMTAT PAKET
För outhämtat paket debiteras 99 kr.

ÖPPETTIDER
Butiken är öppen dygnet runt        00.00-24.00
Kundtjänst har telefontid                09.00-20.00 vardagar och 09.00-17.00 helger.

PERSONUPPGIFTER
Alla personuppgifter du lämnar till oss behandlar vi i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL). Det betyder att uppgifterna du lämnar till oss enbart används av Ecoholics.se. Vill du ta del av vilka uppgifter vi har sparade om dig, går det utmärkt att kontakta oss.

TVIST
Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

ÖVRIGT
Fakta och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer samt för slutförsäljning.

KONTAKT
Tveka aldrig att kontakta oss, vårt mål är du ska känna dig trygg och nöjd!
service@ecoholics.se

FÖRETAGSINFORMATION 
Ecoholics drivs av P and L Cosmetics AB med organisationsnummer: 556982-9806.
Vi är godkända för F-skatt.