Ambassadör Linda Testar INIKA Face in a Box Nurture
 
Idag recenserar jag INIKA Pure Primer som innehåller macadamiaolja, avokado och aprikos. Primern ska återfukta huden innan man sminkar sig och den ska också ge en jämn grund för foundation och göra att makeupen håller hela dagen. Jag är inte en van användare av primers och har därför lite svårt att säga hur den mäter sig med andra liknande produkter, men ni ska ändå få en liten recension.
 
 
Primern har en behaglig konsistens och den är väldigt dryg. Det räcker med två-tre klickar i samma storlek som huvudet på en knappnål. Doften är behaglig och fräsch, nästan lite örtig vilket jag tycker väldigt mycket om. Krämen känns nästan som en lätt fuktkräm och känslan när jag applicerar den är att det gör gott för min hud.
 
 
 
 
 
Huruvida sminket håller längre när jag använder primern är jag lite osäker på, men jag tycker att man får en jämnare bas och min foundation känns något enklare att applicera. Jag som har lite av en problemhy har inte heller märkt att produkten skulle täppa till huden och orsaka finnar, trots att jag använt den nästan varje dag i ca två veckor.
 
 
Denna produkt får tummen upp för att den skapar en jämnare bas för applicering av smink och för att den är dryg, doftar härligt och känns skön och lugnande på huden.
 
 
//Linda