Ambassadör Linda Testar INIKA Face in a Box Nurture

I måndags provade jag en foundation i puderform, men idag provar jag den flytande varianten som heter INIKA Liquid Mineral Foundation.

Jag har alltid en dagkräm – och nuförtiden även INIKA:s Pure Primer – som bas innan jag lägger på smink, och med denna produkt använder jag fingrarna för applicering. Jag vill beskriva den som halvtäckande (med vad som kan kallas "problemhy" är täckning viktig för mig) så jag tycker att det behövs två lager om man behöver extra täckning på vissa partier och då får man se till att jämna ut kanter så man inte ser skarven mellan partierna med 1 respektive 2 lager. När den väl är på plats tycker jag att denna foundation håller väldigt länge, vilket är en trygghet under långa arbetsdagar. 

 

Ett adjektiv som jag märker är återkommer i mina beskrivningar av INIKA:s produkter är ”återfuktande”, det är precis så jag upplever denna foundation. Fördelen med detta tycker jag är att man får ett hälsosamt "glow" i ansiktet och ser lite piggare ut.

Om jag ska jämföra de två foundations från INIKA som jag provat denna vecka så kan jag absolut rekommendera de båda, däremot föredrar jag själv den i puderform då jag tycker att det är enklare att få till precis rätt täckning med den (och svepandet med borsten är en rätt trevlig morgonrutin).*

//Linda 

 

 

* Produkterna Linda menar är INIKA Mineral Foundation Powder Nurture och INIKA Kabuki Brush