Mia Skaug och Jenny Svärendahl grundare av Moonsun Organic of Sweden ger tips om en vacker sommarhy. Håll till godo :)!

* * *

Efter en dag i solen är det super viktigt att ta hand om huden. Bra eftervård, då solens strålar fortsätter att jobba i huden efter avslutad dag på stranden med sol och bad.

Vi rekommenderar följande produkter från vår serie.

1. Rengöring är A&O. Tvätta ansiktet med cleansingcream morgon och kväll. Applicera solskydd på morgonen/dagen. Alternativt fundation eller puder. På kvällen tvätta ansiktet noggrant.

2. Flowertonic har Lavendel och Ros som är både läkande och fuktgivande. Huden mister fukt när vi solar och badar. Spraya flowertonic under dagen och på kvällen efter rengöring. Har man bränt sig i solen rekommenderar vi att fukta en frottèhanduk med vatten lägga i frysen en stund. 
Spraya ansiktet rikligt och lägg på den svala handduken.

3. Vitamin C Serum är en perfekt aftersunprodukt med sin läkande aloevera, havtorn och c vitamin. I kombination med de finaste eteriska oljorna balanseras huden och får massa fukt och en härlig lyster.

4. Kroppen behöver absolut en peeling då och då för en jämn solbränna och föra att lättare ta till sig kroppskrämer/olja. 


5. På dagen rekommenderar vi bodylotion då den är lite lättare. Men efter sol och bad när man duschat är Beeswax body oil bäst. Den ger huden en fantastisk eftervård så den kan återhämta sig och vara redo för nästa dag med sol och bad.

Vi rekommenderar alla att sola med vett och etikett och vara supernoga med eftervård.


Ha en fin sommar!